134+ Prodaja Stanova Preèko Novogradnja Svježe

134+ Prodaja Stanova Preèko Novogradnja Svježe. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice. Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021.

Prodaja Stanova Halo Oglasi Nekretnine

Ovdje Prodaja Stanova Halo Oglasi Nekretnine

Sve nekretnine u novogradnji u čijoj prodaji posredujemo ili ih oglašavamo su predstavljene kvalitetnim renderima ili profesionalnim fotografijama prostora i … Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Dvosobni od 42m2 do 48m2. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.

U zgradi su smješteni stanovi:

Useljenje je planirano za listopad 2021. Useljenje je planirano za listopad 2021. Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Dvosobni od 42m2 do 48m2. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Površina samog stana iznosi 66,03m2. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs

Projekt Odakova Precko Gradzilla

Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići.

Projekt Odakova Precko Gradzilla

Dvosobni od 42m2 do 48m2. Površina samog stana iznosi 66,03m2. Dvosobni od 42m2 do 48m2. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Useljenje je planirano za listopad 2021. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs U zgradi su smješteni stanovi:. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu.

Stanovi Na Prodaju Precko Indomio Hr

Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići.. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Dvosobni od 42m2 do 48m2... Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije.

Projekt Odakova Precko Gradzilla

Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice.. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Useljenje je planirano za listopad 2021. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.. Useljenje je planirano za listopad 2021.

Prodaja Stanova Halo Oglasi Nekretnine

Površina samog stana iznosi 66,03m2. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. U zgradi su smješteni stanovi: Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice. Dvosobni od 42m2 do 48m2.. Useljenje je planirano za listopad 2021.

Projekt Odakova Precko Gradzilla

Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi... Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Sve nekretnine u novogradnji u čijoj prodaji posredujemo ili ih oglašavamo su predstavljene kvalitetnim renderima ili profesionalnim fotografijama prostora i ….. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići.

Prodaja Stanova Halo Oglasi Nekretnine

Useljenje je planirano za listopad 2021. Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Useljenje je planirano za listopad 2021. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona... Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići.

Novogradnja Prodaja Stan 76m2 Precko Specto Nekretnine

Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije. Dvosobni od 42m2 do 48m2. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021.. Sve nekretnine u novogradnji u čijoj prodaji posredujemo ili ih oglašavamo su predstavljene kvalitetnim renderima ili profesionalnim fotografijama prostora i …

Prodaja Stanova Halo Oglasi Nekretnine

U zgradi su smješteni stanovi:.. Sve nekretnine u novogradnji u čijoj prodaji posredujemo ili ih oglašavamo su predstavljene kvalitetnim renderima ili profesionalnim fotografijama prostora i … U zgradi su smješteni stanovi: Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Dvosobni od 42m2 do 48m2. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići... Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići.

Prodaja Stanova Halo Oglasi Nekretnine

Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije. Dvosobni od 42m2 do 48m2. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu.. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021.

Projekt Odakova Precko Gradzilla

Svi stanovi na prodaju na jednom mestu... U zgradi su smješteni stanovi: Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Površina samog stana iznosi 66,03m2. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6.. Dvosobni od 42m2 do 48m2.

Stanovi Precko Prodaja Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

U zgradi su smješteni stanovi:.. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Useljenje je planirano za listopad 2021. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. U zgradi su smješteni stanovi: Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Površina samog stana iznosi 66,03m2. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs

Prodaja Stanova Pregrevica Halo Oglasi Nekretnine

Sve nekretnine u novogradnji u čijoj prodaji posredujemo ili ih oglašavamo su predstavljene kvalitetnim renderima ili profesionalnim fotografijama prostora i … Useljenje je planirano za listopad 2021. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs

Prodaja Stanova Halo Oglasi Nekretnine

Dvosobni od 42m2 do 48m2. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Dvosobni od 42m2 do 48m2. Sve nekretnine u novogradnji u čijoj prodaji posredujemo ili ih oglašavamo su predstavljene kvalitetnim renderima ili profesionalnim fotografijama prostora i … Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.. Površina samog stana iznosi 66,03m2.

Stanovi Na Prodaju Precko Indomio Hr

Površina samog stana iznosi 66,03m2. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona.

Projekt Odakova Precko Gradzilla

Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. U zgradi su smješteni stanovi: Sve nekretnine u novogradnji u čijoj prodaji posredujemo ili ih oglašavamo su predstavljene kvalitetnim renderima ili profesionalnim fotografijama prostora i … Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi... Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6.

Prodaja Stanova Pregrevica Halo Oglasi Nekretnine

Dvosobni od 42m2 do 48m2. .. Sve nekretnine u novogradnji u čijoj prodaji posredujemo ili ih oglašavamo su predstavljene kvalitetnim renderima ili profesionalnim fotografijama prostora i …

Akjgwqplbysmqm

Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije.. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.

Prodaja Stanova Halo Oglasi Nekretnine

Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. U zgradi su smješteni stanovi: Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Dvosobni od 42m2 do 48m2. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Useljenje je planirano za listopad 2021. Sve nekretnine u novogradnji u čijoj prodaji posredujemo ili ih oglašavamo su predstavljene kvalitetnim renderima ili profesionalnim fotografijama prostora i …

Precko Domograd

Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. U zgradi su smješteni stanovi: Useljenje je planirano za listopad 2021. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije. Površina samog stana iznosi 66,03m2.

Prodaja Stanova Pregrevica Halo Oglasi Nekretnine

Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona.. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona.

Prodaja Stanova Precko

Sve nekretnine u novogradnji u čijoj prodaji posredujemo ili ih oglašavamo su predstavljene kvalitetnim renderima ili profesionalnim fotografijama prostora i ….. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Sve nekretnine u novogradnji u čijoj prodaji posredujemo ili ih oglašavamo su predstavljene kvalitetnim renderima ili profesionalnim fotografijama prostora i … Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. U zgradi su smješteni stanovi: Površina samog stana iznosi 66,03m2.. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice.

Prodaja Stanova Halo Oglasi Nekretnine

Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Površina samog stana iznosi 66,03m2.. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6.

Prodaja Stanova Precko

Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije. Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije. Sve nekretnine u novogradnji u čijoj prodaji posredujemo ili ih oglašavamo su predstavljene kvalitetnim renderima ili profesionalnim fotografijama prostora i …

Stanovi Na Prodaju Precko Indomio Hr

Svi stanovi na prodaju na jednom mestu... Useljenje je planirano za listopad 2021. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu.. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6.

Prodaja Stanova Halo Oglasi Nekretnine

Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Sve nekretnine u novogradnji u čijoj prodaji posredujemo ili ih oglašavamo su predstavljene kvalitetnim renderima ili profesionalnim fotografijama prostora i … Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Useljenje je planirano za listopad 2021.

Prodaja Stanova Pregrevica Halo Oglasi Nekretnine

Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021.

Novogradnja Podstrana Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Sve nekretnine u novogradnji u čijoj prodaji posredujemo ili ih oglašavamo su predstavljene kvalitetnim renderima ili profesionalnim fotografijama prostora i ….. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Površina samog stana iznosi 66,03m2. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Dvosobni od 42m2 do 48m2... U zgradi su smješteni stanovi:

Precko Domograd

Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu.

Projekt Odakova Precko Gradzilla

Useljenje je planirano za listopad 2021. Sve nekretnine u novogradnji u čijoj prodaji posredujemo ili ih oglašavamo su predstavljene kvalitetnim renderima ili profesionalnim fotografijama prostora i … Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Useljenje je planirano za listopad 2021.. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice.

Precko Domograd

Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. Dvosobni od 42m2 do 48m2. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Površina samog stana iznosi 66,03m2. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Useljenje je planirano za listopad 2021. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. U zgradi su smješteni stanovi:

Stan Precko 63m2 Novogradnja Kupac Ne Placa Proviziju Exedra Nekretnine

Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. U zgradi su smješteni stanovi: Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice. Sve nekretnine u novogradnji u čijoj prodaji posredujemo ili ih oglašavamo su predstavljene kvalitetnim renderima ili profesionalnim fotografijama prostora i … Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona.. Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije.

Prodaja Stanova Pregrevica Halo Oglasi Nekretnine

Sve nekretnine u novogradnji u čijoj prodaji posredujemo ili ih oglašavamo su predstavljene kvalitetnim renderima ili profesionalnim fotografijama prostora i …. U zgradi su smješteni stanovi: Dvosobni od 42m2 do 48m2. Useljenje je planirano za listopad 2021. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Sve nekretnine u novogradnji u čijoj prodaji posredujemo ili ih oglašavamo su predstavljene kvalitetnim renderima ili profesionalnim fotografijama prostora i … Površina samog stana iznosi 66,03m2. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.

Prodaja Stanova Halo Oglasi Nekretnine

Sve nekretnine u novogradnji u čijoj prodaji posredujemo ili ih oglašavamo su predstavljene kvalitetnim renderima ili profesionalnim fotografijama prostora i …. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs

Novogradnja Prodaja Stan 76m2 Precko Specto Nekretnine

Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići.. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice. U zgradi su smješteni stanovi: Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi... Svi stanovi na prodaju na jednom mestu.

Novogradnja Prodaja Stan 76m2 Precko Specto Nekretnine

Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije. Dvosobni od 42m2 do 48m2. U zgradi su smješteni stanovi:.. U zgradi su smješteni stanovi:

Stanovi Na Prodaju Precko Indomio Hr

Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Površina samog stana iznosi 66,03m2. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. U zgradi su smješteni stanovi: Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Useljenje je planirano za listopad 2021. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Dvosobni od 42m2 do 48m2. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu.. Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije.

Stan Precko Jarnoviceva 46m2 2sobni Spremiste Exedra Nekretnine

Useljenje je planirano za listopad 2021... Useljenje je planirano za listopad 2021. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Dvosobni od 42m2 do 48m2. Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije.

Stanovi Na Prodaju Precko Indomio Hr

Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6.. Sve nekretnine u novogradnji u čijoj prodaji posredujemo ili ih oglašavamo su predstavljene kvalitetnim renderima ili profesionalnim fotografijama prostora i … Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije. Useljenje je planirano za listopad 2021.

Prodaja Stanova Halo Oglasi Nekretnine

Površina samog stana iznosi 66,03m2. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice.

Novogradnja Prodaja Stan 76m2 Precko Specto Nekretnine

Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići.. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021.

Prodaja Stanova Precko

Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. Dvosobni od 42m2 do 48m2. Sve nekretnine u novogradnji u čijoj prodaji posredujemo ili ih oglašavamo su predstavljene kvalitetnim renderima ili profesionalnim fotografijama prostora i … Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Površina samog stana iznosi 66,03m2. U zgradi su smješteni stanovi:. Dvosobni od 42m2 do 48m2.

Projekt Odakova Precko Gradzilla

Površina samog stana iznosi 66,03m2. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Površina samog stana iznosi 66,03m2. Dvosobni od 42m2 do 48m2... Svi stanovi na prodaju na jednom mestu.

Stanovi Na Prodaju Precko Indomio Hr

Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići... Površina samog stana iznosi 66,03m2. Dvosobni od 42m2 do 48m2. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Sve nekretnine u novogradnji u čijoj prodaji posredujemo ili ih oglašavamo su predstavljene kvalitetnim renderima ili profesionalnim fotografijama prostora i … Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice.. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6.

Stan Precko 63m2 Novogradnja Kupac Ne Placa Proviziju Exedra Nekretnine

U zgradi su smješteni stanovi:.. Sve nekretnine u novogradnji u čijoj prodaji posredujemo ili ih oglašavamo su predstavljene kvalitetnim renderima ili profesionalnim fotografijama prostora i … U zgradi su smješteni stanovi: Dvosobni od 42m2 do 48m2. Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije.

Raeapcyoxjfcmm

Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona.. Površina samog stana iznosi 66,03m2. Useljenje je planirano za listopad 2021. U zgradi su smješteni stanovi:

Stanovi Na Prodaju Precko Indomio Hr

Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije.. U zgradi su smješteni stanovi: Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije. Dvosobni od 42m2 do 48m2. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona.. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs

Prodaja Stanova Halo Oglasi Nekretnine

Sve nekretnine u novogradnji u čijoj prodaji posredujemo ili ih oglašavamo su predstavljene kvalitetnim renderima ili profesionalnim fotografijama prostora i … U zgradi su smješteni stanovi:.. Sve nekretnine u novogradnji u čijoj prodaji posredujemo ili ih oglašavamo su predstavljene kvalitetnim renderima ili profesionalnim fotografijama prostora i …

Prodaja Stanova Halo Oglasi Nekretnine

Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije.. Useljenje je planirano za listopad 2021. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Površina samog stana iznosi 66,03m2.. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.

日本ç

Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice. Dvosobni od 42m2 do 48m2. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs

Stan Precko 63m2 Novogradnja Kupac Ne Placa Proviziju Exedra Nekretnine

Površina samog stana iznosi 66,03m2. Površina samog stana iznosi 66,03m2.. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići.

Prodaja Stanova Halo Oglasi Nekretnine

Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Dvosobni od 42m2 do 48m2. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice. Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije. U zgradi su smješteni stanovi: Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Površina samog stana iznosi 66,03m2.

Prodaja Stanova Precko

Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi... Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Dvosobni od 42m2 do 48m2. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu.

Stanovi Na Prodaju Precko Indomio Hr

Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6.. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice. Površina samog stana iznosi 66,03m2. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Sve nekretnine u novogradnji u čijoj prodaji posredujemo ili ih oglašavamo su predstavljene kvalitetnim renderima ili profesionalnim fotografijama prostora i …. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice.

Prodaja Stanova Pregrevica Halo Oglasi Nekretnine

Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Površina samog stana iznosi 66,03m2. Useljenje je planirano za listopad 2021. Dvosobni od 42m2 do 48m2. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Useljenje je planirano za listopad 2021.

Prodaja Stanova Halo Oglasi Nekretnine

Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6.. Useljenje je planirano za listopad 2021. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6.

Stan Precko 63m2 Novogradnja Kupac Ne Placa Proviziju Exedra Nekretnine

Dvosobni od 42m2 do 48m2.. U zgradi su smješteni stanovi: Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice. Useljenje je planirano za listopad 2021. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Sve nekretnine u novogradnji u čijoj prodaji posredujemo ili ih oglašavamo su predstavljene kvalitetnim renderima ili profesionalnim fotografijama prostora i … Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi... U zgradi su smješteni stanovi:

Prodaja Stanova Precko

Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice.. Sve nekretnine u novogradnji u čijoj prodaji posredujemo ili ih oglašavamo su predstavljene kvalitetnim renderima ili profesionalnim fotografijama prostora i … Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Dvosobni od 42m2 do 48m2. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi.

Novogradnja Prodaja Stan 76m2 Precko Specto Nekretnine

Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021... U zgradi su smješteni stanovi: Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Useljenje je planirano za listopad 2021. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021... Površina samog stana iznosi 66,03m2.

Stanovi Na Prodaju Precko Indomio Hr

Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije.. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Dvosobni od 42m2 do 48m2. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Površina samog stana iznosi 66,03m2. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona... Useljenje je planirano za listopad 2021.

Prodaja Stanova Precko

Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Dvosobni od 42m2 do 48m2. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Useljenje je planirano za listopad 2021. Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije.

Novogradnja Prodaja Stan 76m2 Precko Specto Nekretnine

Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi... Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije. Dvosobni od 42m2 do 48m2. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Useljenje je planirano za listopad 2021.

Stanovi Na Prodaju Precko Indomio Hr

Kupite stan u novogradnji u beogradu ili novom sadu direktno od investitora a uz našu profesionalnu pomoć i bez provizije... Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6.

Projekt Odakova Precko Gradzilla

Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs.. Stambena zgrada u fazi izgradnje, dovršetak se očekuje na proljeće / ljeto 2021. Useljenje je planirano za listopad 2021. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Zgrada se sastoji od dvije podzemne etaže (gdje je svakom stanu osigurano garažno parkirno mjeto i spremište), te 5 nadzemnih etaža sa ukupno 73 stambene jedinice. Površina samog stana iznosi 66,03m2. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići.

Prodaja Stanova Halo Oglasi Nekretnine

Svi stanovi na prodaju na jednom mestu.. Pripadaju mu još parking mjesto u garaži (14m2 x 0,6. Useljenje je planirano za listopad 2021. Uredi automatski zadnje ažurirano najniža cijena/m2 najviša cijena/m2 cijena (najniža) cijena (najviša) površina (najniža) površina (najviša) uredi. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići. Ulaza, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, gospodarstva, loggie i balkona. Prodajemo stan ukupne neto korisne površine 75,67m2 na 4/4 katu zgrade u izgradnji s liftom, u naselju prečko, u ulici dekanići.

Popular posts from this blog

154+ Klizni Ormari Prima

91 Lesnina Sjedalice